O nama


IMG-20150925-WA0000Kamp Šime mali je obiteljski kamp otvoren 2015. godine, kompletno opremljen, a gostima je na raspolaganju i roštilj. Smješten je na idealnoj lokaciji, u mirnom dijelu grada, samo 300 m od plaže i 800 m od centra. Kamp je kapaciteta do 10 auto jedinica opremljen je strujom, vodom i sanitarnim čvorom i bežičnim internetom.

Kućni ljubimci u kampu su dobrodošli.

U sklopu kampa nalazi se bungalov te 2 apartmana veličine 72 m² za 5 osoba i 45 m² za 4 osobe. Apartmani su opremljeni klima uređajima,  bežičnim internetom, TV-om, cafe aparatom, kuhalom za vodu. Parkig je osiguran.

U neposrednoj blizini kampa nalaze se bogati sportsko rekreacijski sadržaji, teniski tereni, odbojka na pijesku, igralište za djecu, vodeni tobogan i još mnogo toga.
Nudimo Vam odmor snova u gradiću – biseru Jadrana, kojeg s kopna okružuju masline, smokve, vinogradi i stoljetni borovi, a s mora ogrlica predivnih otoka. Jutarnja buđenja uz cvrkut ptica, uživanje u poslijepodnevnom odmoru praćeno koncertom cvrčaka. Želite li odmor za dušu i tijelo, posjetite nas u auto kampu ŠIME u Vodicama. Čekaju Vas domaćini koji će ispuniti Vaše želje i pružiti Vam odmor za sjećanje!

Živi nam i zdravi bili i kod nas svratili!

vl. Julija Juričev-Polica